Pozovite nas

+381/35-281-456

Radno vreme

08:00 - 16:00

E-mail

ZAHTEV ZA KONTAKT

Transport rinfuzne robe

Šta je to rinfuzna roba?

Pod rinfuznom robom podrazumeva se roba u rastresitom stanju, koja mora biti smeštena u odgovarajućim posudama jer nema svoju ambalažu. Može biti sitnije i krupnije granulacije, kao i razlicite težine po metru kubnom, tako da je za neku robu potrebna prikolica velike kubikaže kako bi utovar bio pun a težina u granici dozvoljene.

U krupnije terete spadaju: rude, ugalj, kamen, i sve što je u gromadama, a sitniji bi bili: cement, gips, pesak, šljunak, rizla, filer, kao i sve vrste žitarica.

VID ROBE KOJI JE NAJVIŠE ZASTUPLJEN

S obzirom na to da transport rasutog tereta podrazumeva vozila konstruisana specijalno za tu namenu, ovaj vid transporta je u našem preduzeću najviše zastupljen.

Šta nudimo?

U ponudi imamo veliki broj različitih vrsta poluprikolica od 30 do 50 m3, uz pomoć kojih u svakom trenutku možemo obaviti prevoz različitog tereta od krupne do najsitnije granulacije i lakih žitarica.

Ovakva vozila idealna su za prevoz građevinskog materijala, takođe, poput peska, šljunka, zemlje, itd. Pored toga posedujemo sopstvene radne mašine uz pomoć kojih vršimo utovar ili iskop materijala.

ČIŠĆENJE ŠUTA? NEMA PROBLEMA!

Istim mašinama uslužno za Vas možemo obaviti utovar i izvoz šuta i drugih nepoželjnih materijala sa gradilišta.

U istom sastavu posedujemo prikolicu sa pokretnim podom (šuboden) zapremine 80 m3 uz pomoć koje obavljamo prevoz žitarica, paletizovane robe, robe za furgone i one sa kranskim utovarom.

CISTERNA ZA PREVOZ CEMENTA
Pored svega navedenog posedujemo i cisternu uz pomoć koje vršimo prevoz cementa. Istovar se obavlja pomoću pritiska vazduha koji naše vozilo poseduje.

28

32

32